måndag 1 december 2008

Minipaus

Det har varit en minipaus i min blogg i någon vecka eller så. Det bara blev så och ibland hinner livet ikapp och man behöver tänka på annat en stund. Tiden sprang helt enkelt iväg till annat. Men nu är jag tillbaka! :)

Igår var det första advent och efter en del knep o knåp fick jag fram adventsgrejorna. Det här var nog första året då det saknades glödlampor till precis allt och stjärnor som inte ville bli stjärnor gjorde att man blev något frustrerad när allt skulle fram, ja det vill säga när jag väl hittade allt. Märkligt alltså, jag brukar ha alla adventsgrejor i en adventslåda som jag brukar sätta längst ut helt medvetet för att den ska vara lätt att hitta. I år hade allt av någon märklig anledning hamnat längst in, under allt annat och jag fick rota en hel del innan jag hittade vad jag sökte (konstigt att det kan bli sån oordning när det är JAG som ställer undan grejerna varje år? ;-). Men nu är allt på plats, med ljus o grejer...skönt! Men föresten...är det någon mer än mig som nästan får ett sammanbrott när man ska knåpa ihop pappersstjärnorna? Det måste finnas en enklare konstruktion än snören som är svåra att få till?

Hur som helst...Jag har idag valt att visa min favoritadventsstake. Den är i betong med hjärtan i plåt på sidorna. Den är så enkel och så fin att den nog får hänga med ett antal år till, jag kan helt enkelt inte tröttna på den.



2 kommentarer:

Malmkakan sa...

Åh, vilken snygg advensljusstake. Har aldrig sett en sådan. Var är den inhandlad om man får fråga?
Kram, Cecilia

Huset på kullen sa...

Ibland kan det vara skönt med en paus. Jag är oxå dålig på att uppdatera nu.

Du har en sak att hämta på min sida.

Kram Linda